Amennyiben szeretne  gépjárművezetőt garantálva, akkor lehetőség van, most kedvezményes áron egy egy hónapos intenzív hirdetési kampányra az oldalunkon. Sőt teljesen ingyen kipróbálhatja a szolgáltatásunkat 1 hétig.
 Most itt egy fantasztikus lehetőség, ha sofőrt keres. (Lehet futár, teher gépjárművezető, buszsofőr egyaránt. )
Az egy hónapos intenzív hirdetési kampány tartalma.
– Kiemelve jelenik meg a hirdetése a https://soforallas.net oldalon a hirdetése a lista elején. ( Az oldal átlag napi átlag látogatószáma 3500 egyedi látogató.)
– Hetente egyszer megújul, és újból a lista elejére kerül.
– Továbbá hetente egyszer kiküldésre kerül 25 ezer hírlevél feliratkozott felhasználónak a https://soforallas.net oldalon.
– Továbbá hetente kétszer felkerül a hirdetés a https://www.facebook.com/soforallas
közösségi oldalunkra is. Ennek az oldalnak több mint 30 ezer tagja van, ami dinamikusan növekszik. (Heti több mint 300 ezer elérés)

A kampányban a hirdetés szövegét tetszőleges számban módosíthatják!

Ennek az egy hónapos intenzív kampánynak az ára 35 ezer forint nettóban. Erről számlát állítunk ki, és a kampány végén küldjük 15 napos fizetési határidővel.

Ráadásul teljesen kockázatmentesen próbálhatják ki a kiemelt szolgáltatásunkat, hiszen egy héten belül bármilyen kötelezettség nélkül le tudják mondani a kiemelt kampányt.
Amennyiben szeretnék megrendelni az egy hónapos intenzív hirdetési kampányt, kérem töltsék ki az alábbi hirdetési űrlapot, és kollégánk felveszi önnel a kapcsolatot.