A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. raktározzza és szállítja az intézményekbe a Kínából érkezett összesen több mint 9 millió darab egészségügyi védőfelszerelést és egyéb eszközt. Egy nap alatt közel 150 m3 védőfelszerelést vittek 82 kórházba!A Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. (WSZL), mint a Waberer’s Csoport belföldi áruszállításért és raktárlogisztikáért felelős leányvállalata logisztikai támogatást nyújt a Magyar Kormánynak a Kínából érkezett védőfelszerelések raktározásában, ill. azok egyetemek és egészségügyi intézmények részére történő kiszállításában.

Az elmúlt héttől kezdődően a Kínából érkezett eszközök és felszerelések a WSZL fokozottan védett, temperált központi raktárába kerülnek betárolásra, biztosítva az azonnali online készlet követést az érintett szervezetek felé.

Március 25-től már több illetékes intézmény élt a raktári személyes átvétel lehetőségével, amelynek keretében megközelítőleg 1,000 karton védőfelszerelés került kiadásra a kórházak és egyetemek számára.
Az ITM-mel együttműködve Magyarország legnagyobb logisztikai rendszere garantálja, hogy a védőfelszerelések a lehető leggyorsabban kiszállításra kerüljenek a hazai egészségügyi intézményekbe. A WSZL egy nap alatt megszervezte, hogy a mai napon 82 kórház csaknem 150 m3 védőfelszerelést kapjon előre egyeztetett időpontra történő érkezéssel, és folyamatosan dolgozik a további szállítások azonnali teljesítésén is.