Ri­aszt mindenkit az Országos Meteorológiai Szolgálat : Piros hó eshet a HOLNAP, azaz vasárnap! Sajnos ez nem vicc! Rendkívül látványos égi jelenségre számíthatunk!

Lát­vá­nyos égi je­len­ség­ben lehet ré­szünk hét­vé­gén, ha a lég­köri vi­szo­nyok is úgy akar­ják: a szom­bati ta­va­szias idő után va­sár­nap sár­eső vagy piros hó is eshet! Hány­szor mond­tuk, hogy “majd, ha piros hó esik”!

Lehet, hogy el­jött az idő.Majd, ha piros hó esik! – mondjuk arra, amiről úgy gondoljuk, hogy lehetetlen, vagy ha valami olyat kérnek tőlünk, amit sohasem szeretnénk megtenni. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint azonban most minden esély megvan arra, hogy könnyelmű kijelentésünket számon kérjék rajtunk: hétvégén tényleg piros hó eshet!

„Vasárnap várhatóan jelentősebb mennyiségű szaharai eredetű por érkezik hazánk fölé, és mivel esőre is van kilátás, azzal keveredve sár eshet, összekoszolva ezzel az autók karosszériáját és az ablakokat. Előfordulhat, hogy narancssárga naplementében gyönyörködhetünk. Amikor a dél, délnyugat felől érkező sivatagi por enyhe, nedves légtömeggel érkezik, saras esőt okoz, téliesebb viszonyok között pedig vörösesre színezheti a hópelyheket”

Hasonló állásajánlatok

Vélemény, hozzászólás?