Figyelem! Baleset, torlódás, félpályás útlezárás! 3 autó ütközött!

A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

Személyautó és kamion ütközött Lajosmizsénél

Az M0-s autóút déli szektorán élénk a forgalom, Diósd és Nagytétény között araszolva haladnak a járművek az M5-ös irányába. A menetidő növekedés 25-30 perc is lehet. Az M1-es irányába pedig Dunaharaszti térségében torlódik a forgalom itt 15-20 perc az átjutási idő.

Az M0-s autóúton Diósd térségében az M1-es felé vezető oldalon elkerítették a külső sávot a 8-as km-nél a dilatációs szerkezet meghibásodása miatt. A forgalom a középső és a belső sávon haladhat.

Három személygépkocsi ütközött össze Dunakeszin, a Fótra vezető úton. A 2-es km-nél a fél útpályát lezárták, rendőrök irányítják a járműveket.

Határinformációk: http://www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo?field_hat_rszakasz_value=All

Hegyeshalomnál az M1-es autópálya átkelőhelynél folyamatos a haladás.

* * *

Az M1-es autópályáról az M0-s autóútra vezető felhajtóágon csak egy sáv járható, fokozott figyelemmel közlekedjenek!

Az M3-as autópályán, Vásárosnamény felé a 174-es km-nél megrongálódott a burkolat, a külső sávot elkerítették a forgalom elől.

Új forgalmi rendet vezettek be Győrben. Az 1-es főutat, a Likócsi körforgalom és az Ipar utca között, egyirányúsították. A Győr belvárosa felé haladókat a Szentvid utca – Pesti út útvonalra terelik, a Budapest felé haladók továbbra is az 1-es főutat használhatják.

* * *

Az M2-es autóúton szerda délutántól a 28-as km-től egészen a 21-es km-ig már az újonnan megépült bal pályatesten vezetik a forgalmat. Ezen a szakaszon ugyanúgy egy-egy sáv járható, mint korábban, de a 60-as sebességkorlátozást 80-asra emelték.
* * *

Az e-matricás rendszerben a 2018-as évre megváltott országos és megyei éves úthasználati jogosultságok 2019. január 31-én, csütrörtökön éjfélig érvényesek. (Forrás: Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt.) Forrás: https://www.utinform.hu/

Hasonló állásajánlatok

Vélemény, hozzászólás?