Ez a képedbe mondja az igazságot! Mondd meg a csillagjegyed, eláruljuk, milyen sofőr vagy! :-)

Image result for sofőr horoszkóp

Mondd meg a csillagjegyed, eláruljuk, milyen sofőr vagy!

Példás Mérlegek
A felmérésből kiderült, hogy a Mérlegek, vagyis a szeptember 23. és október 23. között születettek a legpéldásabb vezetők, 2017-ben ugyanis ők kapták az 1000 főre jutó legkevesebb bírságot. E jegy szülöttei emellett még azt is bebizonyították, hogy náluk nem pálya a gyorshajtás, ami amúgy a leggyakoribb közlekedési kihágás. A Nyilasok is büszkék lehetnek magukra, 32,2 bírsággal övék az ezüstérem. A felmérésben a Bakok végeztek a harmadik, az Ikrek pedig a negyedik helyen.

A felmérés első helyezettjei a Mérlegek

A legnagyobb szabálysértők
A cég adatai szerint az Oroszlánok és a Halak a legzabolátlanabb sofőrök, 1000 főre vetítve ugyanis ők állnak a legtöbb szabálysértést begyűjtők dobogójának első és második fokán. Olyannyira, hogy az Oroszlánokat például a példás Mérlegeknél 40 százalékkal nagyobb eséllyel bírságolják meg, ami 1000 főt nézve 42,7 büntetést jelent a tűzjegyűek javára. Kicsivel mögöttük, 38,3 büntetéssel a Halak a másodikok, akiket 38,3-mal a Kosok, 36,7 bírsággal pedig a Szüzek követik.

Íme, a konkrétumok!
A piroson áthajtásban a Halak járnak az élen, e tekintetben a Szüzek a legkevésbé szabálytalanok. Ha a büntetés kifizetéséről van szó, az Oroszlánok a leghanyagabbak, ellentétben a Skorpiókkal; az október 24. és november 22. között születettek ebből a szempontból a leglelkiismeretesebbek. Az Oroszlánokat a gyorshajtók királyának is lehetne nevezni, hiszen alattuk szalad meg leginkább az autó. Szemben a Mérlegekkel, akik a legfegyelmezettebbek akkor is, ha sebességről van szó. A legtöbb tilosban parkoló a Halak jegy szülöttje, míg az Ikrek általában gondosan figyel arra, hogy csak kijelölt helyen álljon meg az autójával. De hogy a Mérlegeket ne csak dicsérjük, mert ami igaz, az igaz: azért nem mindenben olyan példásak! A számukra is tabu buszsávban például leginkább ők hajtanak, ami a Bikáknál ez meglehetősen ritka.Forrás: https://www.femcafe.hu/

Hasonló állásajánlatok

Vélemény, hozzászólás?